KORO BİR SEVGİDİR, ÖZVERİDİR

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİNİ MUTLU ETTİ.
21 Haziran 2022
İLKOKUL DRAMA KULÜBU TİYATRO GÖSTERİSİ
24 Haziran 2022
4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİNİ MUTLU ETTİ.
21 Haziran 2022
İLKOKUL DRAMA KULÜBU TİYATRO GÖSTERİSİ
24 Haziran 2022
Koro bir sevgidir, özveridir. Koro; ülkemiz ve dünya için hayalini kurduğumuz birlikte uyum içinde yaşama modelini deneyimlediğimiz bir platformdur.

Özellikle​ çoksesli koro çalışmalarında birbirimizi dinlemeyi, yardımlaşmayı, birbirimizi tolere edebilmeyi, farklı görüşlere saygı duymayı ve bunu bir zenginlik olarak görmeyi, sevmeyi, köşelerimizi yumuşatmayı, egolarımızı törpülemeyi öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyoruz. Ve bütün bunları harmanlayarak yaşamdan daha da keyif almayı ve rengarenk bir gelecek kurmayı hayal ediyoruz çünkü koro gürültülü kalabalık değil uyumlu birlikteliktir.

TED Antalya Koleji Atatürk Gençleri Çoksesli korolarımız ve aramıza yeni katılan veli koromuzla da öğrencilerimizi aynı sahnede buluşturarak büyük bir aile olduğumuzu deneyimlediğimiz konserimizde; tek ve çoksesli marşlar, yerel ve evrensel şarkıları, türküler seslendirerek unutulmaz anlar yaşadık. Korolarımızın çoğalarak büyümesi ve el ele güzel bir dünya hayalimizle…