GCC KULÜBÜ (Dünya Vatandaşlığı Kulübü) YILSONU BULUŞMASI

SANAT BİR İNSANIN ELİ, AKLI VE KALBİNİN ORTAK ÇALIŞMASIDIR!
10 Haziran 2021
RUS KÜLTÜRÜ VE SANATI SERGİMİZ!
11 Haziran 2021
SANAT BİR İNSANIN ELİ, AKLI VE KALBİNİN ORTAK ÇALIŞMASIDIR!
10 Haziran 2021
RUS KÜLTÜRÜ VE SANATI SERGİMİZ!
11 Haziran 2021

12 TED Okulundan toplam 180 öğrencinin katılımıyla “Dünya Vatandaşlığı Kulübü” çalışmalarımız yıl boyunca yapılmıştı. Yılsonunda planlanan buluşma ise TED Genel Merkezi organizasyonunda çevrimiçi olarak geçen hafta gerçekleştirildi.

İngilizce olarak gerçekleşen organizasyonun açılış konuşmasını; 9. sınıf öğrencimiz Zeynep İpek Kaya, kapanış konuşmasını da 9. sınıf öğrencimiz Ece Baran başarıyla yaptılar. Kulüp öğrencilerimiz; bir yıl boyunca yaptıkları araştırmalarla ortaya koydukları tez ve çalışmalarını etkili tekniklerle sunarken, diğer okulların öğrenci ve öğretmenleriyle de bunları değerlendirme şansı buldu.

Gelecek yıl yapılacak olan kulüp çalışmaları ve organizasyonların, yüz yüze gerçekleşmesi temennisiyle de etkinlik sona erdi.