TEDMUN’19 KONFERANSINA KATILDIK

Lise MUN ekibimiz, TED Ankara Koleji’nin düzenlediği TEDMUN ’19 Konferansı’na sekiz öğrenciyle katıldı.

30 farklı okul ve yaklaşık 350 delegenin yer aldığı konferansın açılış töreninde, öğrencilerimizden “ambassador /elçi” olarak görevlendirilen Yiğit Zennecioğlu, kendisine verilen konuya yönelik yaklaşımlarını belirttiği başarılı bir açılış konuşması yaptı. Mehmet Efe Hatır adlı öğrencimiz ise komitesindeki çalışmalara katılımından dolayı “outstanding /en çok göze çarpan”, Arhan Özgür’de  “honourable mention /şeref” ödülüne layık görüldü.

Öğrencilerimiz konferans süresince; komitelerinde İngilizce olarak farklı ülkelerdeki küresel sorunları tartışırken, İngilizcelerini geliştirmenin yanında dünyadaki politik, ekonomik ve sosyal durumlarla ilgili bilinçlenme fırsatı da yakalamış oldu.