OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSTA SUNUM YAPTI!

Sabancı Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 2004 yılından bu yana Eğitim Reformu Girişimi tarafından düzenlenen “Eğitimde İyi Örnekler Konferansı”nın 14.süne anaokulu öğretmenlerimizde katıldı.

45 ilden 500 başvurunun yapıldığı konferansta; okulumuz okul öncesi bölümünün de içinde olduğu 71 başvuru, sözlü sunum yapmaya hak kazandı. Konferans boyunca Eğitimde Ayrımcılıkla Mücadele, Erken Çocukluk Eğitimi, Eğitimde Sosyal Duygusal Becerilerin Desteklenmesi, Göçmen ve Mülteci Çocukların Eğitimi, Köy Okullarında Eğitim ve Spor Eğitimi alanlarında sunumlar gerçekleştirildi.

Okul öncesi bölümü öğretmenlerimizin “5N1K ile Etkin Öğrenme” adlı sunumu ilgiyle izlendi. Planlı, rutin ve kazanımlarımızı destekleyecek şekilde uygulanan bu etkinliklerin uygulama basamakları, öğrenme süreci, çocuklarımıza katkıları anlatıldı. Sunum sonunda etkinliklerimizden oluşan bir el kitabı tüm katılımcılara verildi.

Sosyal Medya: