TORUNUMLA BİR GÜN

TED Antalya Koleji Anaokulu “Torunumla Bir Gün” adlı yeni bir proje başlattı. Projenin içeriği; öğrencilerimizin anneanne, babaanne ve dedelerini okulumuza davet ederek, torunlarının buradaki yaşamını göstermek ve misafir etmekti.

Değerli büyüklerini okulun kapısında karşılayarak sınıflarına götüren çocuklarımız, burada onları misafir etmenin yanında birlikte şarkılar söyledi ve eğlenceli ritim çalışmaları yaptı. Daha sonra tüm öğrenciler “Elim Elinin Yanındayken Çok Mutluyum” adlı sanat etkinliğinde, kendi el izi ile büyüklerinin el izini renkli boyalar kullanarak kağıda basıp, bugünün unutulmaz bir anısı haline getirdi.

Evrensel değerlere ve büyüklerine saygılı bireyler olarak yetişmesine çalıştığımız minik TED’lilerin ve büyüklerinin yüzlerindeki gülümseme, projenin amacına ulaştığını gösteriyordu.

Sosyal Medya: