CADILAR BAYRAMI ETKİNLİKLERİNDE ÇOK EĞLENDİK!

Kültürel bir festival olarak kutlanan Halloween (Cadılar Bayramı) etkinliğinde, öğrencilerimiz öğrendikleri yabancı dilin kültürünü tanıdıkları farklı bir gün geçirdi.

Öğrencilerimiz öğrendikleri İngilizce cümle ve yapıları pekiştirmek için, hayal odasında “Pumpkin game” ile motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu da destekleyen oyunlar oynadı. Techno-Garden’da ise öğrendikleri “Senses” (duyu organları) ile ilgili eğlenceli ve komik deneyler yaptı. Daha sonra mutfakta “Room on a Broom” hikâyesiyle ilgili “Şapka” kurabiyeleri yaptı. Çocuklar “Şeker toplama” (Trick or Treat) etkinliği amacıyla idareci ve İngilizce öğretmen odalarını ziyaret ettiklerinde, kendileri için hazırlanan şekerleri neşe içinde torbalarına doldurdu.

Çocuklarımız festivalde eğlenmenin yanında, öğrendikleri konuları da tekrar ederken yaşadıkları mutluluk yüzlerinden okunuyordu.

Sosyal Medya: