“VELİ KATILIMI” ETKİNLİKLERİMİZ BAŞLADI

• Beyaz Sınıf Öğrencisi Kaan MELİS’in annesi Hülya Hanım, hosteslik mesleğini tanıttıktan sonra çocuklara hikâye okudu.

• Beyaz Sınıf Öğrencisi Doruk PASİNLER’in annesi Bilge Hanım, İngilizce öğretmenliğini tanıttıktan sonra çocuklara hikâye okudu ve bir sanat etkinliği yaptırdı.

• Mavi Sınıf Öğrencisi Doruk BEDİR’in annesi Özge Hanım, ziraat mühendisliğini tanıttıktan sonra çocuklara getirdiği biber fidelerini saksıya dikimlerinde yardımcı oldu. Fidenin nasıl bakılacağı konusunda da bilgiler verdi.

• Kırmızı Sınıf Öğrencisi Ege DAĞISTANLIOĞLU’nun babası Umut Bey, mesleği olan inşaat mühendisliğini tanıttıktan sonra çocuklar okul bahçesinde kasklarını takarak, maket evleri boyadı.

• Sarı Sınıf Öğrencisi Kumsal TIĞILI’nın babası Hüseyin Bey, turizm mesleğini tanıttı. Daha sonra su sporlarından biri olan sörf hakkında bilgiler verdi.

• Sarı Sınıf Öğrencisi Bulut GÜVENÇ’in ebeveynleri Nazlı Hanım ve Arif Bey, ziraat mühendisliği mesleğini tanıttı. Daha sonra getirdikleri çiçek fidelerini saksıya dikimlerinde çocuklara yardımcı olarak, nasıl bakılacağı konusunda bilgiler verdi.

Sosyal Medya: