“AİLEM OKULDA” PROJEMİZ BAŞLADI( SARI SINIF )

“Ailem Okulda” projemizle, velilerimizin okula gelerek mesleklerini tanıtması ya da çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların gelişimine katkıda bulunmalarını amaçladık.

Gönüllü olarak okulumuza gelen ve birikimlerini çocuklarımızla paylaşan anne ve babalara çok teşekkür ediyoruz.

Kasım ayı içerisinde “Sarı Sınıf” öğrencilerimizle birlikte olan velilerimiz;

Sn. Hüseyin ALA /Öğretmen. Güney ALA’nın babası. Hayal Odası sınıfımızda öğrencilerimiz gitar eşliğinde İngilizce şarkı söyleyip birlikte dans etti.

Sn. Işıl ADAŞ/ Defne Işıl ADAŞ’ın annesi. Okulumuzun bahçesinde hikâye okudu. Ardından sınıfımızda kâğıt katlama tekniği ile öğrencilere gemi yapımını öğretti.

Sn. Ebru KARGIN / Doktor. Melis KARGIN’ın annesi. Kendi hazırladığı maket üzerinde iç organların yerlerini ve işlevlerini uygulamalı olarak anlattı. Çocuklarla birlikte röntgen filmi inceledi ve stetoskop ile kalp atışlarımızı dinledik.

Sosyal Medya: