“AİLEM OKULDA” PROJEMİZ BAŞLADI( MAVİ SINIF )

“Ailem Okulda” projemizle, velilerimizin okula gelerek mesleklerini tanıtması ya da çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların gelişimine katkıda bulunmalarını amaçladık.

Gönüllü olarak okulumuza gelen ve birikimlerini çocuklarımızla paylaşan anne ve babalara çok teşekkür ediyoruz.

Kasım ayı içerisinde “Mavi Sınıf” öğrencilerimizle birlikte olan velilerimiz;

Sn. Özlem AK /Eczacı. Teoman AK’ın annesi. Özlem Hanım “” tanıttı. Techno Garden sınıfımızda hassas terazi, deney tüpleri, karıştırıcılar kullanarak çocuklara basit krem yapını öğretirken hem öğrendik hem de keyifli dakikalar geçirdik.

Sn. Varol ÇAKIR /Kaptan. Deniz Şerif ÇAKIR’ın babası. Deniz taşıtları hakkında bilgi vererek, denizde kaptanların yönlerini nasıl bulduğunu anlattı. Daha sonra öğrencilere denizci şapkası giydirerek yaptırdığı “Gemideyiz Draması” çok eğlendiriciydi.

Sosyal Medya: