“AİLEM OKULDA” PROJEMİZ BAŞLADI( KIRMIZI SINIF )

“Ailem Okulda” projemizle, velilerimizin okula gelerek mesleklerini tanıtması ya da çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların gelişimine katkıda bulunmalarını amaçladık.

Gönüllü olarak okulumuza gelen ve birikimlerini çocuklarımızla paylaşan anne ve babalara çok teşekkür ediyoruz.

Kasım ayı içerisinde “Kırmızı Sınıf” öğrencilerimizle birlikte olan velilerimiz;

Burcu ASLAN /Öğretmenlik. Öykü ASLAN’ın annesi. Hayal Odası sınıfımızda hikâye anlattı. Hikâye kahramanlarını çocuklar ile birlikte parmak kukla yaparak canlandırdı.

Nisa SUBAŞI /Ziraat Mühendisliği ve Pastacılık. Salih Subaşı’nın annesi Mutfak etkinliğimizde çocuklarımıza şeker hamurundan kurabiye yapımını öğretti. Çocuklarımız çeşitli süsleme malzemeleri ile kurabiyelerini süsledi.

ZEHRA ERKAL /Kalp Cerrahı. Efe ERKAL’ın annesi. Okulumuz bahçesinde çocuklar ile birlikte saksılara menekşe dikimi etkinliği yaparak keyifli dakikalar geçirdi.

Sosyal Medya: