“AİLEM OKULDA” PROJEMİZ BAŞLADI( BEYAZ SINIF )

“Ailem Okulda” projemizle, velilerimizin okula gelerek mesleklerini tanıtması ya da çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların gelişimine katkıda bulunmalarını amaçladık.

Gönüllü olarak okulumuza gelen ve birikimlerini çocuklarımızla paylaşan anne ve babalara çok teşekkür ediyoruz.

Kasım ayı içerisinde “Beyaz Sınıf” öğrencilerimizle birlikte olan velilerimiz;

Sn. Ümit ÖZDEMİR /Öğretmen. Yaman Özdemir’in annesi. Çocuklarla birlikte okulumuzun bahçesinde bitki dikimi etkinliği eşliğinde tanıtımını yaptı.

Sn. Duygu YEMEZ /Avukat. Poyraz YEMEZ’in annesi. Çocuklarımız için hazırladığı cübbeler ile birlikte “Hayal Odası Sınıfı”mızda renkli görüntüler eşliğinde oyunlar oynatarak tanıtımını yaptı.

Sn. Tuğçe ATUĞ ve Sn. Bülent ATUĞ. Elif ATUĞ’un ailesi. Okul bahçemizde dürbün ile saklanan kedicikleri bulduk. Daha sonra mutfak etkinliğimizde pizza yapımını öğrendik ve afiyetle yedik.

Sn. Deniz YEL. Hasan YEL’in annesi. Hayal Odası sınıfımızda hikâye okuduktan sonra öğrencilere kâğıt katlama tekniği ile kelebek yapmayı öğretti. Öğrencilerimiz, hikâyenin başkahramanı olan kelebeğe sahip olmaktan çok mutlu oldu.

Sosyal Medya: